Sociedad

Rebaixa de tensió a CiU

Duran i Lleida rebaixa la tensió amb Artur Mas i nega cap discrepància al si de la federació

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i LleidaEFE

L'executiva de CiU esquiva tractar els temes més "calents" per evitar noves topades i Duran aprofita per demanar racionalitat a Rajoy i que dimecres deixi parlar el President a la cimera dels països del mediterrani occidental que es farà a Pedralbes

Más información

Tot com una seda. És el què ha vingut a dir el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, després de la primera reunió de la federació d'aquest curs polític. nega la major, diu que no hi ha discrepàncies entorn el procés sobiranista i nega cap risc de ruptura entre els dos partits, malgrat les esbatussades públiques entre dirigents d'una i altra banda de les darreres setmanes. "Avui Convergència i Unió treballa amb normalitat i mentre ens sentim els dos que integrem Convergència i Unió integrats. i avui per avui ens en sentim, i la prova són el treball al Parlament català i al Parlament espanyol. No puc dir res més que treball amb normalitat al sí de la federació"

Duran també emplaça el govern espanyol a no vetar la intervenció del president català al Fòrum Econòmic del Mediterrani Occidental: "no té la pretensió de fer la conferència inaugural que el President de la Generalitat sap molt bé que l'ha de fer el senyor Rajoy. Però seria normal i l'altre seria impensable i l'interpretaria com un veto completament absurd que no tindria cap mena d'explicació"

Una petició que també fan seva Iniciativa per Catalunya i el PSC. Duran també ha fet costat Artur Mas en la decisió de plantar la vicepresidenta del govern la setmana passada en l'acte de Foment del Treball.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00