Sábado, 03 de Junio de 2023

Otras localidades

Funeral al vell estil

Un enterrament d'època amb carrossa fúnebre tirada per 2 cavalls. És la novetat que presenten enguany els cementiris de Barcelona a 4 dies de Tots Sants, a un preu de 4.000 euros

Cementiris de Barcelona oferirà enterraments d'època amb carrossa fúnebre tirada per dos cavalls

Cementiris de Barcelona oferirà enterraments d'època amb carrossa fúnebre tirada per dos cavalls / ACN

L'entitat han anunciat una inversió de 3 milions d'euros en la recuperació de patrimoni històric i en la restauració dels recintes de la ciutat i, en el cas de les incineracions, fa una crida a ser curós amb el medi ambient.

El nou model d'enterrament presentat avui consisteix en fer el recorregut final en una carrossa tirada per dos cavalls des de l'entrada del cementiri fins a l'indret concret on es faci l'enterrament. El preu estimat serà de 4.000 euros.

Aquest servei, pioner a tota Espanya, es crea amb la finalitat de retre un darrer homenatge "amb tots els honors" al difunt i perquè familiars i amics "en guardin un últim record molt especial".

Es recupera així una cerimònia funerària habitual a la ciutat fins a mitjans del segle passat. El difunt serà traslladat amb "elegància i distinció" en una carrossa des de l'entrada del cementiri fins a la sepultura.

D'altra banda, com a conseqüència de l'increment de la demanda d'incineracions, Cementeris de Barcelona ha creat noves zones per garantir el respecte al medi ambient.

Cementiris de Barcelona també ha explicat que s'ha rehabilitat la capella del Cementiri del Poblenou i la sala de juntes i s'han reformat 5 panteons, alguns dels quals ja s'han cedit a famílies.

Turisme funerari (01/11)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?