Viernes, 09 de Diciembre de 2022

Otras localidades

"Volem que la Guàrdia Civil investigui què va passar"

Això és el que demana l'advocat de la família del jove mort a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell el passat mes de juliol. Insinuen que la policia catalana ha manipulat les imatges enregistrades al calabós durant el fatídic succés

L'advocat de la família de la víctima, Rubén Viñuales, ha sol.licitat a la jutge del jutjat d'instrucció número 2 del Vendrell que sigui la Policia Científica de la Guàrdia Civil del Vendrell qui es faci càrrec de la investigació de la mort del jove al calabós dels Mossos d'Esquadra el passat 31 de juliol. Una petició que de moment ha estat denegada.

Un dels principals motius que porten a l'advocat a fer aquesta petició és la possible manipulació de les imatges enregistrades al calabós el dia dels fets. Segons Viñuales l'escrit del secretari judicial que va visionar tota la seqüència del succés, el transcurs dels fets dura quatre hores mentre que el vídeo al qual ell ha tingut accés, en dura tan sols una. És per això que també ha fet una petició a la jutge sol.licitant veure les mateixes imatges a les que va tenir accés el secretari judicial el dia dels fets. Viñuales denuncia també, que s'han practicat poques proves tenint en compte la complexitat del cas.

Al seu torn, el director dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, ha justificat l'actuació de la policia catalana en aquest cas. En una entrevista a l'Hora L de SER Catalunya, Prat ha reconegut que les mesures de contenció aplicades en el detingut van ser més fortes de l'habitual, però ho ha justificat assegurant que l'actitud del jove va ser molt agressiva.

Manel Prat justifica l'actuació dels Mossos en el cas de la mort d'un jove a la comissaria del Vendrell

"Quan vam començar a veure el video vam veure que era d'una hora i no de 4 hores , que és el temps real."

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?