Sociedad

Navarro diu que no hi ha risc d'escissió

No hi ha risc d'escissió al PSC. Aquesta és el missatge d'avui de Pere Navarro, després d'un cap de setmana de vertigen dins d'aquest partit. Navarro evita la confrontació pública, però portes endins, al PSC ningú amaga que existeix la possibilitat que, si no tots, alguns dels crítics acabaran sortint del partit. Mentrestant avui aquest sector no ha tibat més la corda

Pere Navarro, Àngel Ros i Joan Ignasi ElenaACN

La pilota està ara al terrat dels sectors crítics que tenen fins el 4 de desembre per decidir si trenquen o no la disciplina de vot al Parlament.

Més per desig que per convenciment Navarro assegura en entrevista a l'Hoy por Hoy de la Cadena SER que això no passarà: "El partit, molt majoritàriament i democràticament ha fixat una posició i per tant totes les persones que estem vinculades amb el partit hem de defensar aquesta posició. Estic segur que ells també ho faran"

Más información

Navarro que no fa sang i tampoc en fan els crítics. Tocats i pressionats per la més que contundent victòria de les tesis de l'aparell ahir al Consell Nacional es donen marge per decidir què faran. Caldrà veure també si els 5 diputats anomenats díscols actuen o no en bloc. Una mostra: el líder d'Avancem Joan Ignasi Elena en declaracions a l'Hora L de SER Catalunya, afirmava que no té por de les conseqüències que pot comportar votar diferent: "Prendrem les decisions no en funció de les conseqüències sinó del que crec que és millor pel PSC i crec que per coherència he de fer "

De la seva banda, l'alcalde de Lleida i líder d'Agrupament Socialista, Àngel Ros, feia avui cert pas enrere: "Jo no tinc cap interès en anar al grup mixt ni crec que ningú tingui cap interès en fer-ho o deixar el partit. Això és obvi. Està molt clar que els temes en un partit polític es debaten i es troba una posició comuna i compartida. Això és el que passa i això és el que passarà"

Fonts del la cúpula del PSC, afirmen que si algú vota diferent les conseqüències aniran més enllà d'una sanció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00