Sociedad

El dia dels Ondas

El Gran Teatre del Liceu acollirà aquest vespre la gala de lliurament dels Premis Ondas, que arriben a la seixantena edició. SER Catalunya fa avui una programació especial amb tots els detalls de la jornada

Todos los galardonados con el premios Ondas se han hecho este mediodía la tradicional foto de familia horas antes de que esta noche recojan sus respectivos premiosCADENA SER

La gala, que començarà a les vuit del vespre, es podrà veure en streaming de vídeo en directe a CadenaSER.com i a través de les aplicacions mòbils de la SER

La Ventana, amb Carles Francino, s'emet avui des de l'Hotel Vela, el lloc on s'allotgen els premiats.

Des de les vuit del vespre, Hora 25 s'emet des del Gran Teatre del Liceu. i Rosa Badia Miguel Ángel Muñoz Encinas són els responsables de conduir la retransmissió radiofònica de la gala de lliurament.

La Gala, presentada per Àngels Barceló i Manu Carreño, es podrà seguir en directe amb streaming de video per CadenaSER.com i també amb les aplicacions mòbils de la SER.

Más información

I, a dos quarts de dues de la matinada, Parlar per Parlar, amb Raquel Aturia, dedicarà un temps especial a com s'ha viscut la cerimònia entre bastidors.

La jornada ha començat a la una de la tarda amb una recepció al Palauet Albéniz als premiats en les diferents categories , on s'ha produït la ja clàssica trobada amb els mitjans, a la qual també ha assistit Xavier Trias , alcalde de Barcelona ; Juan Luis Cebrián , president del Grup PRISA , i Augusto Delkáder , president de PRISA Ràdio .

Xavier Trias xa passat pels micròfons de la Cadena SER per celebrar l'arribada d'aquest dia . "És important que es faci en aquesta ciutat perquè és una ciutat degana de la comunicació" , ha assegurat Trias . "Tot el que es fa a Barcelona que repercuteix en el món és molt important" , ha comentat .

A les set de la tarda els premiats començaran a desfilar per la catifa i a les vuit se celebrarà la gala de lliurament dels premis Ondas 2013 , que serà presentada per Àngels Barceló i Manu Carreño , amb la col.laboració de Raquel Sánchez Silva , Juanra Bonet i l'humor de José Corbacho . Les actuacions aniran a càrrec de Gloria Estefan , Miguel Poveda , Manel i Rozalén .

Un any més , Ràdio Barcelona lliurarà els 22 premis als professionals , empreses i treballs nacionals i internacionals més destacats de ràdio , publicitat en ràdio , televisió i música .

Entre els premiats aquest any estan el Gran Wyoming (' El Intermedio ' , La Sexta ) , Pedro Piqueras (' Informatius Telecinco' ) , Pepe Viyuela (' Aída ', Telecinco ) , Julio Ruiz (' Disco Grande ' , Radio3 ) el programa de ràdio ' La Competència ' ( RAC1 ) i els especials de l'accident de Santiago de Ràdio Galícia ( Cadena SER ) i de l'accident del metro de València de ' Salvados ' ( La Sexta ) . El premi especial del jurat ha estat per l'ONCE.

Xavier Trías: ''Barcelona es una ciudad decana en la comunicación''

18:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20131120csrcsrsoc_13.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00