Sociedad

Montse Aguer: "tothom vol més Dalí"

La directora del Centre d'Estudis Dalinians, Montse Aguer, diu que, de moment, no preveuen ampliar el Teatre Museu; que compleix 40 anys. Tampoc descarta seguir obrint franquícies arreu perquè "tothom vol més Dalí" però, de moment, aposten més per les exposicions temporals.

Programa especial de l'Hora L des del Museu Dalí per commemorar el 25è aniversari de la mort del genial pintor i el 40 aniversari del Teatre Museu.

Montse Aguer diu que no té sentit ampliar el Museu Dalí perquè és tal i com el va concebre el pintor. Tampoc descarta la creació de noves franquícies però, de moment, el que funciona són les exposicions temporals perquè Dalí segueix despertant interès.

En aquest sentit, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha dit que falta crear un producte turístic potent a la ciutat que tingui vinculació amb els espais on va viure i treballar Dali. Felip creu que cal començar per museïtzar la casa natal del pintor, que l'Ajuntament va adquirir i en la que, fins ara, no s'hi ha fet res.

Aguer i Felip han participat en un programa especial que s'ha fet al Teatre Museu, que aquest any celebra el 40 aniversari de la seva inauguració i que coincideix amb el 25è aniversari de la mort de Salvador Dalí.

'HORA L' Especial 25è aniversari de la mort de Dalí i 40 aniversari del Museu | Als peus de l'artista

48:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140120csrcsrcat_28.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00