Sociedad

Rosell pot dimitir aquesta tarda

La Junta Directiva del Barça es reunirà a les 6 de la tarda. La idea que s'estudia és que el vicepresident Josep Bartomeu assumeixi la presidència fins a la convocatòria d'eleccions al juny

El presidente del FC Barcelona, Sandro RosellFC Barcelona

Rosell s'ha reunit aquest matí amb els directius més destacats al seu domicili

A les sis de la tarda s'ha convocat una reunió extraordinària de la Junta Directiva del FC Barcelona que oficilitzarà les decisions.

Sandro Rosell s'ha reunit aquest matí al seu domicili amb el vicepresident econòmic, Javier Faus i amb l'esportiu, Josep Maria Bartomeu. També han assistit el director general del club, Antoni Rossich i el director de comunicació, Albert Montagut.

Más información

La idea que hi ha ara mateix és que Rosell presentarà la seva dimissió aquesta mateixa tarda davant la Junta. Josep Maria Bartomeu assumiria la presidència de forma temporal fins al mes de juny, quan convocarien eleccions anticipades.

El també vicepresident, Carles Vilarrubí, seria llavors el candidat continuista de l'actual Junta.

El cas Neymar ha estat determinant per al màxim mandatari, desgastat també, segons expliquen des del Barcelona, ??per amenaces rebudes cap a la seva persona. Amenaces que Rosell hauria rebut ja des de fa temps.

Mentrestant segueix el seu curs el cas Neymar. Avui Rosell presentarà un escrit davant l'Audiència Nacional demanant la inhibició del jutge Ruz en el cas Neymar i el trasllat del mateix als jutjats de Barcelona.

Mentrestant, la part demandant està a l'espera que el jutge es pronunciï sobre aquest trasllat per ampliar la seva demanda a dos directius més: Javier Faus, vicepresident econòmic, i Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00