Sociedad

'Pablo Hasél' apel.la la llibertat d'expressió per justificar les seves cançons

El raper lleidatà Pablo Hasél ha apel.lat a la llibertat d'expressió i a les seves idees comunistes en el judici a l'Audiència Nacional que se li ha fet per l'enaltiment del terrorisme en les lletres de les seves cançons. En 15 dies es coneixerà la sentència

Segons Fiscalia, Pau Rivadulla, conegut artísticament com a Pablo Hasél, va pujar a You Tube un bon nombre de cançons en defensa dels Grapo, Terra Lliure i i membres d'altres organitzacions terroristes.

Pablo Hasél, ha assegurat que va difondre a internet les seves cançons, la seva manera de fer art, no pas per enaltir el terrorisme sinó per compartir la seva obra, al•legant que té dret a expressar les seves idees comunistes "Les meves idees són les meves idees. Sóc comunista. Jo he parlat de lluita armada igual que ho van fer el Che i Marx i no per això prohibeixen els seus llibres".

S'enfronta a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme i fer-ne apologia en les seves cançons. En 15 dies es coneixerà la resolució de l'Audiència Nacional. El jove lleidatà va ser detingut a l'octubre del 2011, continua en llibertat amb càrrecs a l'espera de la sentència que ha d'emetre l'Audiència Nacional.

Pablo Hasél: "Jo he parlat de lluita armada igual que ho van fer el Che i Marx, i no per això prohibeixen els seus llibres"

00:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140310csrcsrcat_37.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00