Última hora

BORRELL EN HORA 25 Josep Borrell, sobre la situación en Oriente Próximo: "Estamos al borde del abismo"

Sociedad

Malestar a ERC per la sintonia entre Govern i PSC sobre BCN World

Esquerra Republicana, amb la mosca darrera l'orella davant la possibilitat d'acord entre Govern i PSC pel projecte del BCN World

Artur Mas, Oriol Junqueras i Pere NavarroCADENA SER

La reunió Mas - Navarro (de la que ERC no en va tenir constància fins que es va celebrar) pot servir per donar un impuls final al Barcelona World i també per obrir una nova crisi entre CiU i ERC.

No farem soroll preventiu, asseguren fonts d'ERC, però que es tanqui un pacte d'aquesta magnitud sense comptar amb qui dóna estabilitat parlamentària al govern fa la impressió de deslleialtat.

Aquesta és la reflexió que fan a la SER des de l'entorn d'Oriol Junqueras, que miren amb malestar i desconfiança la recta final de les negociacions entre govern i PSC. Ara bé, també afegeixen que el pacte de legislatura, amb tot el que hi ha en joc pel país, no correrà risc per un tema com aquest.

Más información

Si tal i com és de preveure, CiU i PSC tanquen l'acord en els propers dies, ERC diu que ho estudiarà i valorarà si hi ha marge per sumar-s'hi . ERC haurà de fer equilibris: no vol que se'ls vegi com un no rotund a una inversió tant important, però tampoc a posar una catifa vermella a aquest model turístic.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00