Sociedad

Afers Interns investiga la mort d'un home quan era detingut pels Mossos

Els mossos investiguen la mort d'un home que va patir una aturada cardiorespiratòria, ahir a la tarda, després de ser reduït i emmanillat per 7 agents a Barcelona

El forn de la Plaça Molina on han passat els fetsACN

Afers Interns investiga també l'actuació dels agents. La policia pren així la iniciativa des del minut 1 després de l'experiència en el cas del Raval

El director general de la Policia va ordenar ahir a la nita la Divisió d'Afers Interns que comencés a interrogar els 7 policies que van participar en aquesta actuació.

Els responsables d'un forn de pa de la plaça Molina, al barri de Sarrià de Barcelona van avisar els mossos cap a dos quarts de 7 de la tarda perquè hi havia un home, molt alterat, que molestava la gent.

Más información

Els dos primers agents que van arribar van intentar parlar-hi però l'home els va colpejar, i no van poder posar-li les manilles. Van demanar reforços i van arribar 5 agents més.

Segons un comunicat dels mossos l'home mantenia una actitud hostil.

Un cop emmanillat va perdre el coneixement per una aturada cardio-respiratòria.Una ambulància el va traslladar en estat crític cap a l'Hospital Clínic, on va morir.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos de Barcelona amb policia científica van ser a la zona ahir a la tarda recollint indicis i testimonis i indaguen també en l'actuació dels policies. L'autòpsia serà clau per saber de què va morir i com.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00