Lunes, 25 de Octubre de 2021

Otras localidades

Hisenda conclou que el Barça va cometre delicte fiscal amb el fitxatge de Neymar

Els inspectors de l'Agència Tributària presenten el seu informe al jutge Pablo Ruz en què sostenen que el FC Barcelona va incórrer en un delicte superior als 9 milions d'euros

El jutge Pablo Ruz ja ha rebut l'informe de l'Agència Tributària sobre el fitxatge del jugador brasiler Neymar Jr pel FC Barcelona i conclou que l'entitat blaugrana va cometre delicte fiscal per un import de més de 9 milions d'euros .

Segons fonts de la investigació , la Fiscalia haurà de reclamar ara al jutge la declaració com a imputats del FC Barcelona, ​​que haurà de designar un representant legal per a la compareixença , i l'anterior president del club , Sandro Rosell .

Es dóna la circumstància que el Barça ja va pagar 13,5 milions d'euros quan va ser denunciat el suposat frau al fisc , però això no l'eximeix de la comissió del delicte , perquè va abonar aquesta quantitat després que s'hagués iniciat el procediment judicial .

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?