Jueves, 30 de Junio de 2022

Otras localidades

Manifestació en contra de la visita de Felip VI

A Girona, una quinzena d'entitats i partits polítics, entre ells Esquerra Republicana, Iniciativa per Catalunya-Verds i la CUP, s'han sumat a la protesta contra la presència dels Reis d'Espanya a Girona

La manifestació es produeix amb motiu de la celebració del Fòrum Impulsa. Els seus convocants creuen que aquest moment històric és una oportunitat per desvincular la Casa Reial de la ciutat de Girona.

Les entitats han organitzat una manifestació sota el lema "Cap pacte, cap rei. El poble català decideix". L'acte començarà a les 8 del vespre a la Plaça del Vi i finalitzarà a la Plaça Miquel de Palol, on es llegirà un manifest i hi haurà parlaments.

Els organitzadors entenen que cal aprofitar aquest context per desvincular la ciutat de Girona de les relacions amb la monarquia espanyola.

Diuen que el Fórum Impulsa no és coherent amb el que es va aprovar en el ple de l'Ajuntament, quan va decidir que el títol de "Príncep de Girona" no representa la ciutat. Els convocants asseguren que serà una manifestació cívica i pacífica.

'HORA L' Carles Puigdemont: "La monarquia és una anacronisme. En el moment que està vivint el país, és una pantalla que hem passat"

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?