Sociedad

FECASARM retira la denúncia per "mamading"

La patronal del sector de l'oci nocturn, FECASARM, retira la denúncia que va posar divendres a una discoteca de Barcelona per haver fet un concurs de fel·lacions

El local els ha dit que no sabien que aquests concursos estaven prohibits i s'ha compromès a no organitzar-ne cap més.

Segons ha explicat el Secretari General de la patronal del sector de l'oci nocturn FECASARM, Joaquim Boadas, els responsables de la discoteca The Black Room de Barcelona s'han posat en contacte amb ells aquest matí i els han assegurat que desconeixien que no es poguessin fer concursos o promocions a canvi de sexe. Aquesta discoteca, el passat 8 de juny va fer una competició de fel·lacions per sortejar 500 euros, un viatge a Eivissa per a dues persones i un lot de DVDs i un consolador.

Más información

La sala s'ha compromès a no organitzar mai més una competició semblant i per això, Boadas anunciava que retiraria la denúncia que els hi van posar ahir davant dels Mossos d'Esquadra. Diu que "accepta els arguments perquè han comprovat que no hi havia mala fe en el concurs i que aquest no va tenir res a veure amb els casos de Mallorca".

A les Balears s'han donat casos de locals d'oci nocturn que ofereixen copes gratis només a les noies a canvi de fel·lacions, el fenomen anomenat "mamading". El cas de Barcelona era en una festa per a gais. "Diferent", diu Boada, "però igual de denigrant i vexatori". Ara mateix la llei prohibeix fer concursos amb alcohol així com fer activitats sexuals a les discoteques.

Això és el que han dit per telèfon i també per escrit els responsables de la discoteca de Barcelona "The Black Room", però al seu perfil de Facebook hi ha un missatge des de divendres que diu "la que s'ha muntat amb els nostres concursos (...) "que quedi clar que les nostres festes són per a majors d'edat" (...) "més amor, més sexe i llibertat sexual" i acaba dient "aquest diumenge molt més".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00