Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 23 de Enero de 2020

Otras localidades

Método 3: Imputat Xavier Martorell

El jutge sospita que, quan era cap de seguretat del Barça, va utilitzar diners del club per pagar espionatges que no tenien res a veure amb aquesta institució

El director general d'Institucions Penitenciàries, Xavier Martorell /

Tots els encàrrecs eren per l'agència de detectius Método 3, que li va posar un cotxàs al seu servei, quan ja era un càrrec del Govern català.

El jutge interrogarà Martorell el 26 de setembre perquè justifiqui la seva relació amb els detectius de Método 3. El responsabilitza d'estafa i administració deslleial, després que la Policia Nacional assegurés que va servir-se de la caixa del Barça per encarregar a aquesta agència espionatges que no tenien res que veure amb el club.

La fiscalia assegura que Martorell vaagafar almenys 25.000 euros del Barça per pagar espionatges polítics, entre ells a tres ex-regidors d'Unió a Sant Cugat. Però entre els encàrrecs figuren també altres conceptes que no tenen res a veure amb el club, com ara, investigacions a particulars, socis, ex-directius ovicepresidents. En total un centenar d'encàrrecs sota sospita.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?