Sociedad

Bolca a Gimenells un bus amb 22 nens d'Alcarràs

Tot queda en un ensurt malgrat que a 19 dels nens els han traslladat a l'hospital per cops i contusions. El conductor presenta fractura de nas i la monitora, ferides lleus.

Estat del microbús accidentat aquest divendres a Gimenells. -foto: ACN-

Un ensurt que hauria pogut ser una tragèdia. Un microbús amb 22 nens d'entre 8 i 14 anys bolcava en un canal de reg a Gimenells aquest divendres després de tornar d'una excursió. Al final, cap ferit greu però tots els nens van rebre cops i contusions.

El fets tenien lloc cap a les sis de la tarda. En veure que la pluja queia amb insistència, l'excursió es va donar per acabada i els nens, tornats al seu poble, a Alcarràs. Però per causes que es desconeixen, el vehicle que els portava va bolcar a poc de sortir de Gimenells. I ho va fer en un canal de reg. No hi va haver ferits greus però l'ensurt no se'l van estalviar. Miquel Serra, l'alcalde d'Alcarràs, assegura que de cops n'han rebut "tots els nens. Tots tenen petites coses. Ulls unflats, dents trencades, cops a la cama i sembla ser que el més greu és un braç trencat... però sembla ser que tots tenen una cosa o altra".

Segons Trànsit, dels 22 nens, 19 van haver de ser traslladats a l'hospital Arnau, tot i que amb ferides de caràcter lleu. També la monitora que els acompanyava a l'excursió, i el conductor, amb ferides menys greus (nas fracturat).

Miquel Serra (alcalde Alcarràs): "tots els nens tenen algún cop, alguna dent trencada, ulls unflats, un braç trencat"

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20140822csrcsrcat_37.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00