Sociedad
ALTAFULLA

Arxiven la querella contra l'alcalde per prevaricació

El propietari d'una guingueta va presentar una querella contra el batlle per haver tallat la platja i, presumptament, voler-lo perjudicar.

Tarragona

L'Audiència Provincial de Tarragona ha arxivat definitivament la querella presentada pel propietari d'una guingueta de la platja contra l'alcalde, Fèlix Alonso, per prevaricació al tallar l'accés a la platja. Conclou que no hi ha indicis de delicte. La resolució tampoc aprecia una dilatació excessiva dels tràmits administratius o indicis d'abús de poder

La denúncia neix d'una inspecció

La querella neix d'una comunicació del Servei de Costes de la Generalitat a l'Ajuntament, que va fer inspeccions al local durant el mes de maig del 2012. El jutge conclou que no hi ha cap tipus de tracte de favor a tercers, ja que en les mateixes dates hi va haver d'altres comunicacions de guinguetes diferents.

El tancament d'una part de la platja, motiu de discòrdia

El denunciant també es queixava del tancament d'una part de l'accés que servia de pàrquing, però la platja en realitat pertany al terme municipal de Tarragona i la decisió es va prendre conjuntament entre ambdós consistoris per complir amb el pla director urbanístic de la costa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00