Sociedad
HORA CAMP DE TARRAGONA

35 anys mirant endavant

El Taller Baix Camp vol bufar les espelmes del seu aniversari amb un espectacle teatral que vol fer visible, una vegada més, aquest col•lectiu

Entrevista sobre els 35 anys del Taller Baix Camp

Entrevista sobre els 35 anys del Taller Baix Camp

11:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0321020141120142845/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

“Al principi va ser un projecte d’unes 10 famílies veient les necessitats que tenien els sues fills, buscant suports pares preocupats pel futur dels seus fills” explica el seu director actual, Josep Ramon Nogués, que ha volgut destacar que amb el pas dels anys el centre “s’ha hagut d’anar adaptant als canvis dels temps” pel que s’ha passat de ser un espai d’acollida, d’estimulació, de servei al centre ocupacional, generador de treball, d’avui en dia. “Tant donem servei d’ envasat i manipulació industrial com esbrossat i forestal, senyalització viària, bugaderia...”. Són exemples de l’ampli espectre amb el que es busca donar sortida professional i de qualitat als treballadors del centre. Amb aquestes explicacions Nogués ha volgut resumir el com i perquè va néixer ja fa 35 anys aquest centre que el 25 de novembre vol bufar les espelmes del seu aniversari amb un espectacle teatral.

L’espai de lleure de l’associació, doncs, ha preparat l’espectacle de taller de circ “TB CIRC”: “Es tracta de donar visibilitat un cop més a aquest col·lectiu tot posant damunt de l’escenari allò que ja fem a les classes del taller” ha dit la seva responsable Helena Tarragó.

Sota el concepte d’improvisació i work in progress, TBCirc és un joc que permetrà als assistents gaudir d’una representació sensorial completa i amb la col·laboració de professionals de diferents àmbits artístics del territori.

Es podran veure les pintures mural de la Nuri Mariné, la fotografia de Tona_go, gaudir de la música en directe, creada específicament per aquest espectacle, del pianista Jorge Varela, l’actor Ferran Vidilla, el grup de percussió Les Lloques, la dansa Bollywood de l’Oriol Grau i els MahiVe dance o la màgia de Gilbert Trilles.

Aquest acte de celebració servirà també per fer un homenatge al fins ara president del Taller Baix Camp, Antoni Randuà, que després de més de 25 anys lligat a l’entitat deixarà el seu càrrec a finals d’any.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00