Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad
HOSTALERIA

Creixen un 10% les reserves per sopars de Nadal enguany a Lleida

Els restauradors, satisfets però prudents. Es resisteixen a parlar de recuperació malgrat que ja preveuen que el 2015 serà millor que l'any que acabem

D'esquerra a dreta. Modesto Ribes (La Masia); Miquel López (Zenit) i Albert Cogul (El Celler del Roser).RÀDIO LLEIDA

Lleida

Augmenten un 10% les reserves de sopars d'empresa i dinars de Nadal a Lleida respecte al 2013. Així ho reconeixen restaurants de la ciutat, com La Masia, el Celler del Roser o el restaurant Bistrot de l'hotel Zenit.

TERTÚLIA EMPRESARIS 'Augmenten un 10% les reserves en dinars i sopars de Nadal'

15:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0663020141217152339/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els seus responsables reconeixen l'increment tot i que encara no es pot parlar de recuperació. Modesto Ribes, del restaurant La Masia, ha assenyalat a l'Hora Lleida que "l'any ha anat bé perquè hem treballat més. Però és una tendència una mica "Dragon-Khan". Puges a dalt de tot com ara en aquestes dates i ens trobarem al mes de gener que ens trobarem a baix de tot una altra vegada".

El propi Ribes ha reconegut que aquesta situació no és nova d'enguany però que amb la crisi s'ha accentuat. No obstant, sí que pensa que al 2015 "treballarem més perquè les expectatives per banquets estan prou bé".

En el cas del Zenit, el seu director, Miquel López, també han registrat un bon nivell de reserves per aquests dies, fins i tot pel dinar de Nadal -dia que també tenen obert el seu restaurant, El Bistrot-, i situa l'ocupació a l'hotel al llarg de l'any d'entre el 10 i el 12 per cent.

A El Celler del Roser, segons el seu responsable Albert Cogul, en ser un restaurant de mides més reduïdes, la demanda es manté per aquestes dates respecte a l'any passat. Tot i que sí que han registrat un increment important en la demanda de plats preparats, tant per Cap d'Any com per la resta de festius.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00