Últimas noticias Hemeroteca

Domingo, 18 de Agosto de 2019

Otras localidades

“Veig signes de recuperació però també intranquil·litat”

La COELL demana millorar el finançament i abaratir els costos salarials.

Imatge del president de la COELL als estudis de Ràdio Lleida /

El nou president de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), Josep Maria Gardeñes, assegura que en aquest mes que porta al capdavant de l’organització empresarial ha pogut constatar “signes de recuperació” però també una “certa intranquil·litat perquè no acabem de tenir un enlairament i una definitiva sortida de la crisi”.

En una entrevista a L’Hora Lleida, Gardeñes ha assegurat que encara hi ha moltes dificultats, sobretot la manca de finançament, que frenen un creixement de l’activitat. Explica que, hores d’ara, aquest moviment de l’activitat és “intermitent i per tant, no permet una estabilitat”.

JOSEP MARIA GARDEÑES / pt COELL: “Veig signes de recuperació però també intranquil·litat”

Des de la presidència de la COELL, assegura que hi ha signes de recuperació, com l’augment del consum, sobretot al comerç, o per exemple en, la construcció, amb un increment del consum de ciment. Però matisa i llança un missatge a les administracions, perquè considera que crear riquesa ha de ser més fàcil, “no potser que els empresaris sembla que fem una cursa d’obstacles”.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?