Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad
ENTREVISTA

Gervasio Deferr: "Quan has de treballar tantíssim, no se te'n va l'olla"

És un dels millors gimnastes d'Espanya, amb tres medalles olímpiques, i ara fa d'entrenador a nens i nenes de La Mina

Barcelona

Gervasio Deferr és un dels millors esportistes d’Espanya: va néixer a Premià de Mar, es va criar als carrers de Nou Barris, on el seu pare hi té un taller mecànic, i als cinc anys va començar a entrenar. Als dotze va entrar al CAR (Centre d’Alt Rendiment) i als setze va iniciar la seva carrera esportiva que l’ha portat a ser triple medallista olímpic: amb dues medalles d’or i una de plata. Ara, després de la seva precoç retirada, entrena als nens i nenes del barri de La Mina on hi té un gimnàs que porta el seu nom. Escolta l'entrevista amb Gervasio Deferr a Espècies Protegides:

Espècies Protegides - Entrevista a Gervasio Deferr (27/02/15)

17:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0910620150227090420/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns titulars: "Quan has de treballar tantíssim, no se te'n va l'olla", "Era millor entrenar a nens de La Mina que de Pedralbes", "Em costava entrenar, però competir em tornava boig", "Ja no estem a La Mina dels anys vuitanta", "La gimnàstica, antigament, era molt dictatorial", "A La Mina treballem des del carinyo i el coneixement"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00