Sociedad
Especial Divendres Sant 2015

Lluís Gavaldà "M'agradaria viure durant un temps a Londres"

Torna a escoltar el programa especial amb “Animals de companyia” “Els Pets” “Camargate” i “Els Catarres”

Barcelona

El cantant de Els Pets repassa els 30 anys del grup a La Gran Evasió i explica com va crear cançons com "Està plovent" on tenia la seva mare al davant , "Vespre" o "Por" que els va fer en viatges . Gavaldà assegura que sempre que viatja li surten cançons tristes.

Más información

El divendres 3 d'abril els convidats van ser els actors de l''obra “Animals de companyia” Mercè Martinez, Edu buch, Martina Tressera, Míriam Tortosa i Jacob Torres que van fer un fragment de l'obra que es pot veure al Club Capitol i que es pot contractar per representar-se a domicili. Justament Lluís Gavaldà en una ocasió els va contractar perquè actuessin a casa d'un amic.

També ens van visitar el director Jorge-Yamam Serrano i les actrius Cristina Gàmiz i Ana Sabaté que van fer un fragment de “Camargate” una recreació teatral basada en la conversa entre la líder del PP Alicia Sánchez Camacho i Victoria Álvarez ex-amant de Jordi Pujol gravada per l’agència de detectius método 3 . “Els Catarres” van fer dos temes en directe del seu últim disc Big Bang "Sota la llum del sol" i "El món és teu" .

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00