Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

REUS

Envien una caixa d'aliments a la família Pujol de manera irònica

Alguns treballadors del CAP Sant Pere han recollit menjar arran de les paraules de Ferrussola al Parlament assegurant que "no en tenien ni cinc".

Part de la recollida pels Pujol.

Marta Olivé

Punt i final a la irònica recollida d'aliments per la família Pujol. Els treballadors del Centre d'Atenció Primària Sant Pere de Reus ja han tancat la caixa, i properament l’enviaran per missatger a Barcelona.

Treballadors del CAP Sant Pere. / Marta Olivé

Aquest és un gest de protesta i indignació per les paraules de Marta Ferrussola al Parlament, la dona de l’ex president Pujol, qui va dir que no en tenien "ni cinc". Durant un mes i mig part de la plantilla del CAP ha rebut les donacions d'una vintena de persones, que els han donat diversos productes. Josep Tutusaus, el portaveu, assegura que la majoria estan caducats: “enteníem que no es podia recollir aliments en bon estat, ja que després aniran a la brossa”. Un dels més curiosos ha estat un parell de fulles de col lligades amb una corda: “és per tapar les vergonyes, perquè la senyora Ferrusola va dir que s’anava amb una mà al davant i l’altre al darrere”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?