Domingo, 25 de Julio de 2021

Otras localidades

Els nudistes portaran la prohibició de Platja d'Aro a Estrasburg

El Club Català de Naturisme recorrerà al Tibunal Europeu dels Drets Humans la sentència del Suprem que permet a l'Ajuntament de Platja d'Aro prohibir el nudisme a les platges del municipi

Dia Sense Banyador que organitzen els naturistes catalans

Dia Sense Banyador que organitzen els naturistes catalans / Arxiu (ACN)

El Club Català de Naturisme portarà al Tribunal Europeu dels Drets Humans la sentència del Suprem que avala la prohibició de fer nudisme a les platges de Platja d'Aro. Diuen que la justícia europea ja els ha donat la raó en casos semblants de països com Anglaterra.

El president del Club Català de Naturisme, el gironí Joaquim Plana, diu que el nudisme és l'expressió d'un moviment ideològic, que no volen violentar ningú sinó que se'ls reconegui un dret que ara tenen molt restringit.

Plana lamenta que el Tribunal Suprem consideri que el nudisme pot alterar la convivència local perquè això és tractar-los d'incívics. Acaten la sentència però anuncia que la recorreran al Tribunal Europeu de Drets Humans:

La sentència del Suprem nega que el nudisme sigui una expressió ideològica, una circumstància, que, segons Plana, sí que ha admès Estrasburg en un cas similar que es va donar a Anglaterra.

L'ordenança de Platja d'Aro, del 2009, limita el nudisme a una sola platja, Els Canyers, però els naturistes volen que el seu dret d'anar sense roba a la platja sigui equiparat al que té tothom d'anar-hi en banyador.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?