Sociedad
CAS BPA

Els comptes lícits de BPA es podrien desbloquejar en un o dos mesos

Així ho han manifestat el cap de Govern i el ministre de Finances a respresentants de la Cambra

Els membres de la Cambra a la sortida de la reunió amb GovernANA

Andorra la Vella

Els comptes lícits de BPA es podrien desbloquejar en un o dos mesos.

El cap de Govern, Toni Martí, i el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, han transmès la voluntat de que es compleixi aquest termini als representants de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, durant una reunió mantinguda aquest dilluns a la tarda, tal com ha explicat el seu president Marc Pantebre, en declaracions recollides per l’ANA.

La Cambra havia sol·licitat una trobada amb responsables de l'Executiu per tal de conèixer de primera mà el procés que s'està seguint per resoldre l'afer BPA, i també per demanar-los celeritat i expressar-los el neguit de moltes empreses per culpa d'aquesta situació.

 Els empleats es constitueixen en associació

D'altra banda, els treballadors inicien els tràmits per constituir-se en associació per si han d’emprendre accions legals.

La liquidació no és l’escenari desitjat per ningú, però els empleats volen prevenir. Actualment els representants no tenen cap poder si s’hagués d’anar a la Justícia ni tampoc per demanar informació. Així doncs, i tal i com ha explicat un d’ells, Xavier Bonell, han iniciat els tràmits per constituir-se en associació.

Per altra banda, una setantena de treballadors es van reunir ahir al migdia amb la directora de l’INAF, Maria Cosan, i els administradors provisionals, els quals els hi van presentar el president de l’AREB, Albert Hinojosa, i el nou administrador, i de moment l’únic, David Betbesé.

La trobada va ser informal i els representants dels treballadors segueixen a l’espera de poder-se reunir demà o dijous amb l’AREB per tal de presentar-los les seves proposes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00