Sociedad
SUCCESSOS

Que ningú robi les avellanes

L'ajuntament d'Alcover ha posat un vigilant fent guàrdia al voltant dels terrenys i conreus per evitar que els lladres s'emportin la collita. Serà l'encarregat d'alertar als Mossos davant de qualsevol actitud sospitosa de furt.

Camp d'avellaners. / ACN

Alcover

Els pagesos d’Alcover no volen patir cada nit per si un lladre entra als seus terrenys i s’enduu la collita i l’esforç de tot un any. És per això que l’ajuntament ha decidit posar un vigilant que vagi fent ruta pels conreus i eviti els robatoris de fruita, fruits secs i hortalisses. El que es tem més són els furts de l’avellana pel seu preu elevat.

Entrevista a l'alcalde d'Alcover

07:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000079811/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest guardià rural està en contacte amb els cossos de seguretat, i davant de qualsevol actitud sospitosa alertarà a la Policia Local i als Mossos perquè activin el circuit corresponent. Segons l’alcalde del municipi, Robert Figueras, “aquest sistema ja s’havia utilitzat altres estius. Del que es tracta és de no fer malbé la feina dels pagesos, ja que la collita de l’avellana és al setembre i cal evitar incidents”.

Els robatoris al camp són un fet constant a les zones rurals, sobretot de gasoil i maquinària agrícola, tot i que el que fa perdre més diners als treballadors de la terra són els dels propis productes conreats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00