Martes, 22 de Junio de 2021

Otras localidades

SUCCESSOS

Que ningú robi les avellanes

L'ajuntament d'Alcover ha posat un vigilant fent guàrdia al voltant dels terrenys i conreus per evitar que els lladres s'emportin la collita. Serà l'encarregat d'alertar als Mossos davant de qualsevol actitud sospitosa de furt.

Camp d'avellaners.

ACN

Els pagesos d’Alcover no volen patir cada nit per si un lladre entra als seus terrenys i s’enduu la collita i l’esforç de tot un any. És per això que l’ajuntament ha decidit posar un vigilant que vagi fent ruta pels conreus i eviti els robatoris de fruita, fruits secs i hortalisses. El que es tem més són els furts de l’avellana pel seu preu elevat.

Aquest guardià rural està en contacte amb els cossos de seguretat, i davant de qualsevol actitud sospitosa alertarà a la Policia Local i als Mossos perquè activin el circuit corresponent. Segons l’alcalde del municipi, Robert Figueras, “aquest sistema ja s’havia utilitzat altres estius. Del que es tracta és de no fer malbé la feina dels pagesos, ja que la collita de l’avellana és al setembre i cal evitar incidents”.

Els robatoris al camp són un fet constant a les zones rurals, sobretot de gasoil i maquinària agrícola, tot i que el que fa perdre més diners als treballadors de la terra són els dels propis productes conreats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?