Lunes, 24 de Enero de 2022

Otras localidades

Nus pel futur de les jubilacions

Els joves de la UGT, "Avalot", han protestat avui davant la tresoreria de la Seguretat Social a Barcelona sota el lema "no en boles". Ho fan davant el negre panorama que li espera a la joventut pel que fa a pensions

Desnudos para protestar por las jubilaciones que le esperan a los jóvenes / La protesta dels joves de la UGT davant la seu de la Tresoreria de la Seguretat Social a Barcelona / ACN

Quatre joves sindicalistes s'han despullat amb el cos pintat aquest matí davant la seu de la Tresoreria General de la Seguretat Social de Barcelona per demanar que la FP i els graus universitaris se sumin al full de cotitzacions.

Amb el lema 'No a boles' quatre membres del sindicat han denunciat que el sistema de pensions no s'ajusta a la situació laboral dels menors de 35 anys. "A dia d'avui ens estem inserint al mercat laboral amb 30 anys i això impossibilita cobrar el 100% de la jubilació amb 65 anys", segons la portaveu d'Avalot-JUGT, Afra Blanco.

Per això, el sindicat proposa que un grau mitjà de FP computi com un any cotitzat, un grau superior com dos anys i un grau universitari com a tres.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?