Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 02 de Abril de 2020

Otras localidades

CORONAVIRUS | Minuto a minuto CORONAVIRUS | Minuto a minuto Escrivá: "En 20 días se ha producido una caída de casi 900.000 afiliados"

Estafa de 60.000 euros en falsos informes de danys

Implicats el propietari d'un taller mecànic d'Artesa de Segre, que ha estat detingut, el treballador d'una corredoria d'assegurances i d'una empresa de vehicles. Hi ha onze imputats

La investigació de l'estafa s'ha dut a terme des de la comissaria de la Policia Nacional a Lleida. /

Destapada a Lleida una trama dedicada a gestionar falsos informes de danys d'accident per estafar l'assegurança. Hi ha un detingut i onze imputats.

El suposat cap de la trama és el propietari d'un taller mecànic d'Artesa de Segre, que ha estat detingut. Segons ha descobert la Policia Nacional, quan li arribava un vehicle accidentat, feia constar als informes danys que no eren reals o fins i tot els provocava ell mateix. I així fins a sumar 60 mil euros.

La inspectora de la Comisria de Lleida, Eva Freixa, ha explicat que "la factura sempre era en benefici del taller. Inflaven el dany i es quedaven amb la diferència entre el dany real que havien de reparar i el que després passaven a la companyia asseguradora".

EVA FREIXA (PN): / Inflava factures de danys 'i es quedava la diferència entre la reparació i el que facturaven a la companyia asseguradora'

Per dur a terme aquesta estafa, el propietari del taller comptava amb l'ajut d'un corredor d'assegurances i del treballador d'una empresa de vehicles, que li proporcionaven clients.

També estan imputats els propietaris dels vehicles amb què es cometia l'estafa, als que la Policia considera sabedors del delicte. En total, onze persones.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?