Lunes, 03 de Octubre de 2022

Otras localidades

Banc dels Aliments a Catalunya

Més de mig milió de litres de llet

És el resultat de la campanya 'Cap nen sense bigoti' impulsada per l'Obra Social La Caixa i que ha arribat a 250.000 persones

La campanya 'Cap nen sense bigoti' recull 565.000 litres de llet per als bancs dels aliments catalans

La campanya 'Cap nen sense bigoti' recull 565.000 litres de llet per als bancs dels aliments catalans / Albiol, Laura (ACN)

Més de mig milió de litres de llet per destinar-los als beneficiaris del Banc dels Aliments a Catalunya. És el resultat de la campanya 'Cap nen sense bigoti' impulsada per l'Obra Social La Caixa i que ha arribat a 250.000 persones.

En el conjunt de l'Estat s'han recollit 1,2 milions de litres. La campanya tindrà continuïtat el 2016.

Les aportacions han arribat als 565.000 litres a través de la recollida de cartrons de llet a les oficines de La Caixa o bé amb donatius econòmics per comprar el producte.

La campanya 'Cap nen sense bigoti', en referència a la marca blanca que queda sobre el llavi quan es beu un got de llet, es va engegar al mes d'abril i es renovarà l'any que ve, segons confirma el director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró.

Tot i que la llet recollida ha arribat a 250.000 persones, el Banc dels Aliments manté que continuen sent deficitaris per la demanda que té aquest producte entre els seus usuaris.

El Banc dels Aliments i La Caixa han signat un conveni per la cessió d'un camió frigorífic per poder distribuïr aliments frescos i congelats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?