Actualidad
MÚSICA

Els Herzog juguen a casa

Els germans Ivan i Mikel Herzog passen pels nostres estudis per presentar el concert que fan a Cambrils aquest divendres a les 22hs i en el que també i prendrà part el seu pare Mikel Herzog.

Mikel i Ivan Herzog / Jordi Cartañá CADENA SER

"Ens fa moltíssima il·lusió tocar al nostre poble i els esperem amb els braços oberts" Ivan Herzog que juntament amb el seu germà Mikel, i viceversa, aquest divendres a les 22hs toquen al Parc del Pinaret de Cambrils. Passen pels nostres estudis per explicar-nos com estan i en quin punt de la gravació es troba el seu disc. Quan els hem preguntat sobre qui és el productor al moment han assenyalat a qui els ha acompanyat i qui també cantarà i ha cantat amb ells: Mikel Herzog. El qui va representar Espanya a Eurovisión 1998, i amb una trajectòria musical molt fructífera, ara vetlla per la carrera dels seus fills que tot just comencen. “Estan trepitjant fort, molt fort” ha dit Mikel pare, i augura que els nois tenen un futur molt prometedor per endavant. “No ho dic perquè siguin els meus fills perquè si m’haguessin vingut amb un “mira papa que hem fet” i hagués vist que no estava bé els hauria convidat a dedicar-se a una altra cosa”.

Ivan Herzog: 'Ens fa moltíssima ilusió tocar al nostre poble i els esperem amb els braços oberts'.

18:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000083159/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els germans Herzog han saltat a la fama després el seu pas pel programa de Telecinco La Voz on ja van fer gala d’un talent que tenen per la música. “tots sentim la música de la mateixa manera “ explica Mikel Jr a l’hora de fer-nos arribar com viuen i composen a casa tots dos germans i el seu pare.

Mikel, Mikel i Ivan Herzog / Jordi Cartañá

En aquests moments estan treballant en el nou disc que veurà la llum aviat. Un treball que promet moltíssim i pel que ja ens hem citat amb en Mikel i l’Ivan quan surti.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00