Domingo, 16 de Mayo de 2021

Otras localidades

HORA CAMP DE TARRAGONA

Un COS de ferro

El COS celebra la majoria d'edat amb un dels últims espectacles de Vol Ras i una programació que amaga la manca d'aposta institucional pel certamen.

Lluís Graells

Lluís Graells / Jordi Cartañá (Cadena SER)

“Tenim un COS amb una mala salut de Ferro”, Lluís Graells director artístic del COS el Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual de Reus. Naixia el 1997 i en aquesta primera edició la companyia Vol-Ras va crear un espectacle per aquell primer certamen que enguany tornen a representar. Graells explica que “Ells van voler ser a la primera edició del Festival i van idear aquesta conferència espectacle” que és ‘Gestos, ganyotes i posturetes’ . Espectacle inaugural d’un certamen que amaga la retallada en el pressupost , s’ha passat dels més de 80.000 euros de l’any passat als 44.000 euros d’aquest any.

Malgrat aquests condicionants, els responsables del COS tiren endavant per fer-nos arribar propostes com “Reverso” d’Habeas Corpus al teatre Bartrina, “El fandango de Marx” de la CIA Patrícia Pardo o shows al carrer com el d’ “Obra para Dos Burros y Dos Actores” a la plaça de la Patacada el dissabte de la companyia Rei Sem Roupa . Tanquen gent del Camp de Tarragona com és la Cia Clownic amb l’espectacle “Jobs” que promet moltes i moltes rialles.

Mes informació a : www.cosreus.cat

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?