Sociedad
CULTURA

L'escola La Vitxeta de Reus acull la cinquena trobada de tions

El centre es convertirà diumenge en una exposició d'aquest element nadalenc. Les famílies podran portar els seus tions perquè tothom els vegi i paral·lelament participar a diferents activitats, com ara un taller per decorar el tió.

Tions de Nadal. / Eva Hidalgo

Tarragona

Cada casa és un món, i a cada llar hi ha un tió únic i personal. Per tal de comprovar la diversitat existent, aquest diumenge l’escola La Vitxeta de Reus ha organitzat la 5a Trobada de Tions, de manera que totes les famílies que ho desitgin el poden portar i exposar-lo durant tot el dia. Segons Antoni Veciana, membre de l’associació de mares i pares, “n’hi ha de tot tipus, des de troncs foradats fins a autèntiques escultures, petits, grans, amb barretina, sense...”. Un autèntic univers a banda.

Cartell de la trobada. / Escola La Vixeta

Durant tot el dia es faran diferents activitats, com ara dos tallers de manualitats per personalitzar el bastó per fer-lo cagar o la fabricació d’un petit tionet amb tubs de cartró. També hi haurà actuacions musicals amb corrandes i ‘agarrotims’ i una entrega de premis final.

La solidaritat també tindrà cabuda a l’acte, ja que es recolliran fons per La Marató de TV3. L’any passat es van aconseguir gairebé 1.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00