Sociedad

Una entrevista falsa a Alfred Bosch per denunciar el sexisme

ERC assegura que vol mostrar com són d’absurdes determinades preguntes que es consideren normals quan se li fan a una dona

Barcelona

Esquerra Republicana ha llençat un vídeo a través de les xarxes socials per denunciar "el sexisme present a la nostra societat". En un comunicat, aquesta formació assegura que volien mostrar l'absurditat de determinades preguntes que es consideren normals quan se li fan a una dona i que mai se li farien a un home.

El president del grup municipal d'ERC, Alfred Bosch, participa en una falsa entrevista on se li fan preguntes sexistes que en altres ocasions sí que s'han fet a dones. Segons l'equip de comunicació de Bosch, ell es pensa en tot moment que l'estan entrevistant per a una televisió i no s'espera aquest tipus de preguntes.

Entre les qüestions que li planteja la periodista Aida Martori hi ha preguntes com "l'han jutjat com a home" per haver triat la política?; "quan vostè fa una proposta al grup les dones li donen suport?; "s'ha plantejat en algun moment operar-se, posar-se botox?" o "Com s'ho fa, té algú que l'ajuda amb els seus fills?"

Aquest vídeo l'ha difós esquerra republicana coincidint amb el Dia Internacional de les Dones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00