Jueves, 18 de Agosto de 2022

Otras localidades

UNIÓ EUROPEA

Powell creu que Andorra podrà mantenir l'essència de l'acord duaner

El director del Real Instituto Elcano ha participat a una de les conferències organitzades per l'Ambaixada espanyola en el marc de "Diàlegs d'Europa"

Powell creu que Andorra podrà mantenir l'essència de l'acord duaner

Arxiu

El director del Real Instituto Elcano, Charles Powell, veu factible que la Unió Europea pugui mantenir l'essència de l'acord duaner.

En el marc dels Diàlegs d'Europa organitzats per l'ambaixada d'Espanya a Andorra, aquest dijous Powell ha ofert la conferència "Trenta anys d'Espanya a Europa, una mirada enrere i endavant".

Ha parlat de les negociacions de l'acord d'associació que està duent a terme Andorra amb la Unió Europea. Sobre si es podrà mantenir l'acord duaner del 1990 ha dit que tècnicament és possible. En aquest cas, però diu que l'acostament a Europa afecta més sectors de l'economia i cal analitzar els pros i contres del nou pacte.

També diu que cal tenir en compte si la Unió Europea acabarà acceptant les especificitats del Principat i s'haurà de veure si s'acaba negociant un únic acord juntament amb Sant Marino i Mònaco amb protocols diferenciats.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?