Sociedad

Salvi Güell serà l'alcalde de Castelló d'Empúries amb el suport de CiU

Cinc anys després, el republicà Salvi Güell tornarà a ser alcalde de Castelló d'Empúries. ERC i CiU han arribat a un acord per formar govern després que els dos regidors del PP abandonessin el govern quatripartit que presidia CiU i que ha manat els últims 10 mesos. La fins ara alcaldessa, Assumpció Brossa, serà vicealcaldessa.

Salvi Güell tornarà a ser alcalde. / ERC

Girona

ERC va ser la formació més votada en les últimes municipals però CiU va pactar amb el PP, Plataforma Cívica i UdEM i va muntar un govern que ha acabat durant 10 mesos i que ha fet aigües després de la sortida dels dos regidors populars, ara fa quinze dies.

Esquerra i CiU han firmat un acord per arribar fins a final de legislatura en el que Salvi Güell serà alcalde i la fins ara alcaldessa Assumpció Brossa, fa "un pas al costat" i serà vicealcaldessa. Güell diu que han de treure el poble de la situació de provisionalitat en la que està.

Salvi Güell, ERC

00:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000114521/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Afrontar la reforma del passeig marítim, deixar de cobrar interessos per fraccionar rebuts i millorar la relació amb les entitats del poble són algunes de les prioritats que s’ha marcat el nou equip de govern, que prendrà possessió aquest dijous.

Plataforma Cívica i UDEM, que estaven a l'anterior equip de govern, queden fora de l'actual i el regidor de Demòcrates, Agustí Ribera, deixa l'acta perquè no està d'acord amb el nou executiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00