Sociedad
PAPERS DE PANAMÀ

Joan Pau Miquel apareix com a apoderat d'una societat panamenya

Va ser creada el 1995 i també hi figura un altre ex directiu de BPA, Santiago Roselló

L'ex conseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel, apareix com a apoderat d'una societat panamenya als anomenats 'papers de Panamà' / Arxiu ANA

Andorra la Vella

L'exconseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel, i  l'exdirectiu de l'entitat, Santiago Rosselló, apareixen vinculats amb els Papers de Panamà.

Segons publica aquest dijous El Confidencial, Miquel i del director financer, Santiago Rosselló, van gestionar una societat offshore creada pel bufet d'advocats panameny Mosack Fonseca.

Segons el rotatiu espanyol Joan Pau Miquel un any després de ser nomenat director general de Banca Privada d'Andorra l'any 1995 va rebre els poders de la societat Obatra Inc, amb una direcció de referència d'Andorra la Vella.

De fet, una carta signada per ell mateix l'any 2004, moment de la dissolució de la societat confirmaria que el 1999 tenia 1.250 accions d'aquesta societat panamenya. L'únic canvi que va registrar involucraria a Santiago Rosselló, qui està acusat per l'Audiència Espanyola d'haver col·laborat en el blanqueig de diners provinents del crim organitzat, relacionant-lo amb el cas Petrov.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00