Jueves, 04 de Marzo de 2021

Otras localidades

Salut treu a concurs l'ampliació de les Urgències del Trueta

3’7 milions d'euros per ampliar el servei d'Urgències del Trueta. Passarà dels 9 boxos actuals a 23 i gairebé doblarà l'espai. Els sindicats diuen que és una gran notícia però que ha d'anar acompanyada d'una ampliació de plantilla i que no s'ha d'oblidar el que cal de veritat; un hospital nou.

L'entrada del servei d'Urgències de l'Hospital Josep Trueta.

L'entrada del servei d'Urgències de l'Hospital Josep Trueta. / Google Maps

Ocuparà l'espai de la planta baixa on fins ara hi havia el laboratori, que s'ha traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt.

Comissions Obreres, el sindicat majoritari, celebra l'ampliació però adverteix que això suposarà atendre més pacients i, per tant, caldrà adaptar també la plantilla.

La seva portaveu Maria Àngels Rodríguez també diu que aquestes obres no estalvien el que realment cal, un nou hospital Trueta.

Maria Àngels Rodríguez, portaveu de CCOO al Trueta / 'Cal ampliar urgències del Trueta però no ens hem d'oblidar d'un nou hospital'

Segons el que ara ha tret a licitació el departament de Salut, a més d'ampliar els boxos d'urgències es preveu construir 14 punts d'atenció monitorada i 4 més per a pacients crítics. La intenció és que les obres comencin a finals d'any i durin dos anys.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?