Sociedad
REUS

El Consell d’Administració de l’Hospital aprova cessar el director de Sagessa

També s'aprova el cessament de tres alts càrrecs més. Òscar Ros, actual director de l’Hospital de Móra, assumeix en funcions la direcció del Sant Joan.

Entrada de l'hospital Sant Joan de Reus. / ACN

Tarragona

El Consell d'Administració de l'Hospital Sant Joan de Reus aprova cessar el director de Sagessa, Jordi Colomer, i tres alts càrrecs més: es tracta del doctor David Baulenas, director fins ara del centre, a més d'Eulàlia Dalmau, directora de Coneixement i Innovació, i Eduard Gil, que està al capdavant de l'àrea d'Organització i sistemes d'Informació.

Avui s'elevarà el cessament al Consell d'Administració de Ginsa.

El relleu

L'actual director de l'Hospital de Móra d'Ebre, Òscar Ros, assumeix el càrrec de direcció en funcions de l’hospital Sant Joan.

Precedents

La setmana passada el Consell D'Administració de l'hospital ja va demanar a Colomer que posés el seu càrrec a disposició, al·legant "pèrdua de confiança".

També es va rebutjar el seu pla de reequilibri per eixugar el deute de més de 3M d'€. Precisament, el dèficit ha desencadenat un conflicte amb els treballadors, ja que impedeix que se’ls faci efectiu el pagament dels objectius de l’any passat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00