Sociedad
REUS

Queda vist per sentència l'últim judici contra el darrer imputat per Completes

Fiscalia continua demanant 2 anys per un dels imputats per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat. El seu advocat demana la seva absolució.

Imatge d'arxiu dels jutjats de ReusACN

Reus

Aquest dijous s'ha celebrat l'últim judici pels fets de Completes de Reus. L'any 2012 a la plaça mercadal de Reus es van viure uns aldarulls entre la policia i una vuitena de persones que estaven xiulant a les autoritats a la seva tornada de Completes per Sant Pere. Set dels imputats van quedar absolts mentre que l'últim judici s'ha celebrat aquesta setmana, gairebé 4 anys després dels fets.

Un total de cinc agents de la Guàrdia Urbana de Reus han declarat davant del jutge i segons l'advocat de l'acusat tres d'ells han dit que no havien vist res. D'altra banda, han declarat tres testimonis, un d'ells, membre del seguici, que també segons el lletrat, ha assegurat que no havia vist cap agressió de l'acusat cap a un dels agents de la Guàrdia Urbana reusenca. D'altra banda, segons ha explicat l'advocat de l'acusat, Carles Perdiguero del col·lectiu Ronda, en la vista no s'ha mostrat cap vídeo del dia dels fets i les fotografies que s'han exposat, "no tenien prou qualitat" per demostrar res que incrimini el seu client.

El cas ha quedat vist per sentència. El Ministeri Públic manté la petició de dos anys de presó per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat mentre que la defensa en demana la lliure absolució. Segons fonts consultades per aquesta emissora, el magistrat ha assegurat que entre una setmana i deu dies, dictarà sentència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00