Sociedad
CAS INIPRO

Ballesteros manté la confiança en el seu ex cap de gabinet, Gustavo Cuadrado

L'alcalde de Tarragona assegura que manté la seva confiança en el que va ser la seva mà dreta durant 8 anys. Ha afegit que la seva detenció per part de la Guàrdia Civil va ser desproporcionada.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, dóna explicacions en roda de premsa / Jardí S. ACN

Tarragona

Gustavo Cuadrado va ser detingut aquest dimecres al seu domicili del carrer Maria Cristina de Tarragona i a la tarda després de declarar davant la Guàrdia Civil , a la Comandància, va quedar en llibertat amb càrrecs a l'espera de ser citat pel jutge a declarar. L'alcalde Ballesteros ha dit que li va enviar un sms per donar-li ànims i fer-li veure que estava al seu costat. Ballesteros considera que l'actuació policial va ser desproporcionada i ha etzibat "la llei marca que la detenció es fa sempre preservant l'honorabilitat del detingut".

El batlle ha explicat que els agents de la Guàrdia Civil, acompanyats del jutge, es van endur fins a 40.000 arxius vinculats amb la feina de Cuadrado a l'Ajuntament, i que ningú els ha fet desaparèixer, per tant això és sinònim, per Ballesteros, de tranquil·litat i transparència.

D'altra banda, sobre el finançament il·legal del PSC que apuntava el grup municipal de Ciutadans, Ballesteros ha demanat que si tenen proves que les portin al jutjat "però parlar per parlar...podem fer tertúlia". Recordem que els tentacles d'Inipro s'estenen fins a altres ajuntaments amb governs socialistes d'arreu de Catalunya. Ahir es van fer escorcolls a Viladecans, Tarragona i Palau Solità i Plegamans.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00