Últimas noticias Hemeroteca

Jueves, 17 de Octubre de 2019

Otras localidades

La Trobada empresarial se centrarà en la presa de decisions en situacions d'incertesa

Carles Puigdemont i Michel Camdessus, entre els ponents destacats de les jornades d'enguany

La fotografia de família els organitzadors i els que donen suport a la Trobada / ()

La 27a Trobada Empresarial al Pirineu debatrà al voltant de la presa de decisions en contextos d'incertesa.

Tindrà lloc els dies 16 i 17 de juny a La Seu d'Urgell sota el títol "Decidir en un món incert" i que compta mb el patrocini de Crèdit Andorrà.

El conseller delegat de l'entitat bancària, Josep Peralba, ha explicat que s'està sortint d'una crisi estructural i que s'ha entrat en un nou paradigma amb moltes incerteses, però creu que Andorra ha agafat el bon camí.

A nivell polític també s'ha creat una situació d'incertesa a l'Estat Espanyol amb unes noves eleccions generals previstes pel 26 de juny. El president de la Trobada Empresarial del Pirineu, Vicenç Voltes, espera que després dels comicis s'aconsegueixi una estabilitat.

Les jornades les inaugurarà el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i comptarà amb ponents destacats dels camps de la innovació, la internacionalització i la digitalització. En destaca l'ex director generent de l'FMI, Michel Camdessus. El cap de Govern, Antoni Martí també oferirà una visió de la situació actual d'Andorra i les prespectives de futur.

Finalment, també s'ha parlat de la possibilitat que la Trobada Empresarial al Pririneu pugui tornar a celebrar-se a Andorra en un futur.

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?