Sociedad

Macabra troballa a Cadaqués

Els Mossos investiguen unes restes òssies humanes que han aparegut a la Platja del Ros. L'alerta la va donar aquest dissabte un veí en trobar una extremitat sencera sobre la sorra. L'alcalde diu que en aquesta platja s'hi enterraven morts per còlera fa tres segles

Una de les restes localitzades a la Platja del Ros, a Cadaqués, que podria ser una cama / Ràdio Girona

Girona

Els ossos van aparèixer dissabte a la Platja del Ros, un veí els va localitzar i els va senyalitzar i els Mossos d'Esquadra a quarts d'onze de la nit van avisar a la comitiva judicial que va ordenar l'aixecament de les restes que ara són a l'Institut de Medicina Legal per analitzar.

La principal resta que s'ha trobat és una extremitat que podria ser una cama. Ara s'haurà de determinar què són exactament i de quina època.

L'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, ha explicat a Ràdio Girona que no és el primer cop que apareixen restes òssies en aquesta platja i explica que era el lloc on s'enterraven persones mortes per còlera fa tres segles:

Josep Lloret - Alcalde Cadaqués

00:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000115608/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A l'espera dels resultats forenses, Lloret creu que tot apunta que les que han aparegut aquest cap de setmana són restes també de persones enterrades en aquesta platja.  

Aquest diumenge, els Mossos han pentinat la zona de la Platja del Ros per buscar si hi ha altres restes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00