Últimas noticias Hemeroteca

Viernes, 15 de Noviembre de 2019

Otras localidades

Cadena Dial porta Chenoa a Lleida

Tot apunt per l'Escenari Dial aquest dimecres al Cotton. Últimes invitacions disponibles a @SERLleida, al carrer del Riu, 2

La imatge de Chenoa en el seu darrer disc 'Soy Humana' /

Cadena Dial Lleida organitza el concert Escenari Dial, que en aquesta ocasió tindrà com a protagonista a la popular cantant Chenoa. L’actuació dimecres 8 de juny a partir de les 23:00 hores a la sala Cotton de Lleida (Carretera de la Val d’Aran, km. 0,7).

CRISTINA DALMAU, / locutora de CADENA DIAL. Els detalls de l'actuació de CHENOA aquest dimecres

Escenari Dial és un concepte de concert en directe, en format acústic i de proximitat, la manera més íntima de conèixer els artistes de ben a prop. Precisament aquesta és una fórmula idònia per presentar el setè treball discogràfic de Chenoa, Soy Humana.

La cantant mallorquina reivindica amb aquest disc reprendre el cara a cara en uns temps en què les relacions personals són cada cop més virtuals. Segons Chenoa, “no podem exigir una perfecció que sols és possible a les xarxes socials, però sí podem demanar empatia: és necessari posar-se en el lloc de l’altre i perdonar errors que són inherents a l’ésser humà”.

Amb aquesta filosofia Chenoa presenta un treball independent i molt personal, creant música que fusiona folk, rock i sons urbans, sempre amb una base pop.

Concert Gratuït

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?