Sociedad

Conflicte enrocat!

El consell de govern d'aquest matí no ha pres cap decisió i serà l'equip de direcció qui acordi ara quines passes seguir per acabar amb la tancada.

Moment del Consell de Govern extraordinari de la UdL. Imatge del 6 de juny de 2016.ACN

Lleida

Continua sense solució l'ocupació al despatx del rector de la Universitat de Lleida, a punt de complir-se 3 setmanes de la protesta. El consell de govern d'aquest matí no ha pres cap decisió i serà l'equip de direcció qui acordi ara quines passes seguir per acabar amb la tancada.

Després de 3 hores de reunió i d'escoltar l'opinió de professors, alumnes i personal d'administració, serà el rector Roberto Fernández i el seu equip qui prengui una decisió. Vol acabar de forma immediata amb l'ocupació, però evita parlar de desallotjament forçós. No tanca la porta al diàleg, però assegura que la llibertat docent de tots els professors és innegociable

Però els joves també es mantenen enrocats i mantenen l'ocupació. Diuen que interrompre classes com van fer amb la subdelegada Inma Manso, forma part del dret de protesta, sense que s'hagi de recórrer a la policia. I consideren que el rector ha convocat el consell de govern d'avui com a excusa per ordenar el desallotjament

Alguns degans han demanat als joves que abandonin l'ocupació, per la imatge que està donant la Universitat just en l'inici del període de preinscripció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00