Jueves, 06 de Octubre de 2022

Otras localidades

TARRAGONA

L' Ajuntament continua buscant una solució d'aparcament a la Platja Llarga

L'Ajuntament ha protegit unes dunes d'interès natural, d'aquesta manera s'ha tancat un espai on hi aparcaven més d'un centenar de vehicles a diari.

La regidora de Medi Ambient i Neteja de l'Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez.

La regidora de Medi Ambient i Neteja de l'Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez. / Roger Segura (ACN)

Després d'un cap de setmana caòtic a la platja llarga de Tarragona on aparcar es va convertir en un autèntic suplici, l'Ajuntament admet que tot continuarà igual. De moment no s'ha trobat cap alternativa per ubicar els cotxes que aparcaven a la zona de les dunes, ara protegides.

Des del consistori, la regidora de Medi Ambient, Ivana Martínez, ha assegurat que s'estan mantenint converses amb la Generalitat perquè es puguin cedir uns espais propers a la platja i habilitar-los com aparcament. Una zona que encara no s'ha concretat ni s'ha dit quan podria estar disponible. Martínez ha etzibat "no podem treure aparcament d'on no n'hi ha" i ha afegit que "on s'aparcava fins ara no era un aparcament, havíem de trobar una solució per qüestions mediambientals però sobretot per seguretat".

Ara per ara, l'Ajuntament ja ha anunciat que per evitar problemes, hi haurà més Guàrdia Urbana a la platja a partir d'aquest cap de setmana.

Més transport públic

A hores d'ara, les línies 11,12 i 13 ja arribaven a la platja Llarga, ara també ho farà la línia 16 que anava fins a l'Arrabassada. D'altra banda, s'ha millorat la ruta d'accés perquè els tarragonins que vagin amb transport públic puguin arribar millor a la platja. A més també s'ha habilitat 3 places d'aparcament per persones discapacitades així com una trentena de places per aparcament de bicicletes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?