Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

Decreten presó per al president de l'associació cannàbica de Balaguer

L'Audiència també ha ordenat la cancel·lació de l'associació al Registre d'Associacions

Els Mossos d'Esquadra tanquen cautelarment la seu d'una associació del cànnabis de la Noguera per tràfic de drogues. És una plantació que van trobar a la granja propietat del condemnat, al 11-01-2014.

Els Mossos d'Esquadra tanquen cautelarment la seu d'una associació del cànnabis de la Noguera per tràfic de drogues. És una plantació que van trobar a la granja propietat del condemnat, al 11-01-2014. / MOSSOS D'ESQUADRA (arxiu)

El president de l'associació cannàbica "The Buldog" de Balaguer, accepta tres anys de presó per vendre marihuana. Tot i que el registre de l'associació era per fer estudis sobre el cànnabis i les seves aplicacions terapèutiques, va aprofitar-ho per cultivar i vendre la marihuana.

Entre el maig i el novembre de 2013, l'acusat venia al local marihuana que ell mateix cultivava i preparava en una granja situada a la carretera de Menàrguens.

Els Mossos van comissar marihuana, per un total de 4,5 kilos de marihuana de diferent riquesa, per un valor de més de 4 mil 600 euros. L'Audiència ha ordenat la dissolució de l'associació i la cancel·lació de la seva inscripció al Registre d'Associacions.

L'acusat, que ha reconegut els fets com a conseqüència de la seva addicció a substàncies estupefaents, haurà de complir tres anys de presó. Un, per un delicte contra la salut pública, i dos per associació il·lícita.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?