Sociedad

Decreten presó per al president de l'associació cannàbica de Balaguer

L'Audiència també ha ordenat la cancel·lació de l'associació al Registre d'Associacions

Els Mossos d'Esquadra tanquen cautelarment la seu d'una associació del cànnabis de la Noguera per tràfic de drogues. És una plantació que van trobar a la granja propietat del condemnat, al 11-01-2014. / MOSSOS D'ESQUADRA (arxiu)

Lleida

El president de l'associació cannàbica "The Buldog" de Balaguer, accepta tres anys de presó per vendre marihuana. Tot i que el registre de l'associació era per fer estudis sobre el cànnabis i les seves aplicacions terapèutiques, va aprofitar-ho per cultivar i vendre la marihuana.

Entre el maig i el novembre de 2013, l'acusat venia al local marihuana que ell mateix cultivava i preparava en una granja situada a la carretera de Menàrguens.

Els Mossos van comissar marihuana, per un total de 4,5 kilos de marihuana de diferent riquesa, per un valor de més de 4 mil 600 euros. L'Audiència ha ordenat la dissolució de l'associació i la cancel·lació de la seva inscripció al Registre d'Associacions.

L'acusat, que ha reconegut els fets com a conseqüència de la seva addicció a substàncies estupefaents, haurà de complir tres anys de presó. Un, per un delicte contra la salut pública, i dos per associació il·lícita.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00