Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

Jordi Casadevall posa el seu càrrec a disposició del Govern pel cas BPA

El secretari general de l'Executiu considera que hi pot haver un "conflicte ètic" per la seva relació familiar amb la defensa dels Cierco

El secretari general del Govern, Jordi Casadevall, en una compareixença pública. / ()

El secretari general del Govern, Jordi Casadevall, ha posat el seu càrrec a disposició del cap de Govern pel possible conflicte ètic que es pugui generar pel fet que el seu cosí, l'advocat Enric Casadevall, hagi acceptat defensar els germans Cierco en la causa BPA. Tal com avançava Andorra Televisió, Casadevall ho ha comunicat aquest dimecres al matí però Toni Martí no ha pres cap decisió. Fonts del Govern han indicat que el secretari general ha decidit fer aquest pas per sentit de la responsabilitat i per la seva disconformitat amb la decisió presa pels seus familiars.

La setmana passada es van conèixer els canvis en la representació legal dels germans Cierco. El despatx de Jaume Bartumeu va deixar la defensa per “discrepàncies” i el cas passava en mans de Casadevall Advocats i de l'excomissària Maribel Lafoz. Arran d'aquests canvis, el secretari general del Govern, Jordi Casadevall, cosí de l'advocat Enric Casadevall i responsable del gabinet jurídic de l'Executiu, ha decidit posar el càrrec a disposició del cap de Govern pel possible conflicte ètic que es pugui crear, malgrat que no només no hi té res a veure sinó que hauria fet aquest pas per mostrar la seva discrepància amb la decisió presa pels seus familiars.

Martí, disposat a comparèixer si la batlle ho estima oportú

D'altra banda, també en el marc de la causa BPA, el cap de Govern, Antoni Martí, ha parlat aquest dimecres de la petició que ha fet la defensa dels Cierco per tal que la batlle citi a declarar el cap de Govern i els ministres Jordi Cinca i Gilbert Saboya. Martí s'ha limitat a indicar que si la batlle ho troba oportú, "nosaltres estem molt confortables amb els advocats i el gabinet jurídic del Govern" i per tant, "si se'ns crida allà anirem, faltaria més, no tenim res a amagar".

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?