Sociedad

Gran desplegament informatiu a SER Catalunya amb motiu de la Diada

El seguiment periodístic de tota la jornada culminarà amb l’especial dirigit per Carla Turró des de les 4 de la tarda i amb la reemissió de la històrica transmissió de la Diada de Sant Boi de 1976

Cadena SER

SER Catalunya posa en marxa una programació especial per informar als seus oients del minut a minut de la Diada d’aquest diumenge.

Carla Turró dirigirà i presentarà un programa especial de tres hores (de 16 a 19 h) en el que farà un seguiment dels diferents punts de mobilització de la Diada. L’espai connectarà amb els carrers de Barcelona, Lleida, Tarragona, Salt i Berga; recordarà els orígens i l'evolució de la Diada des de 1976 i tindrà l’anàlisi de Josep Ramoneda, Montserrat Tura, Milagros Pérez Oliva, Pau Canaleta, Anna Gómez, Antón Losada, Germà Capdevila, Ignasi Guardans, Joan Botella i Juan José López Burniol.

A més, durant tot el dia, la Diada serà present als programes A vivir que son dos días, Tot és Comèdia, Hora 14, Hora 25 i als butlletins informatius.

A SERCat es podrà escoltar, a partir de les 19 h, la històrica transmissió que va fer Ràdio Barcelona de la Diada de Sant Boi de 1976, conduïda pels periodistes Rafa Manzano i Fermín Bocos. Aquell dia de 1976 la SER va tenir un paper essencial en aquella jornada.

Després, a les 20 hores, es podrà escoltar “Aquella tarda de 1976”, un programa especial de SER Catalunya de l’any 2001, quan es van celebrar els 25 anys de la Diada de Sant Boi. Protagonistes d’aquell 11 de setembre i experts en diferents àmbits analitzen la importància d'aquella concentració i el paper històric que hi va jugar la ràdio.

SERCat s’escolta a Barcelona 103.5 | Girona 97.4 | Tarragona 97.1 | Lleida 99.2 | Catalunya Central 104.4 Empordà 104.0 i 104.4 | Penedès 104.4

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00