Sociedad
MISERICÒRDIA 2016

Ja tenim aquí el Basilisc petit!

Un bon grapat d'amics d'arreu de Catalunya no s'han volgut perdre l'arribada al seguici infantil de Reus del Basilisc petit. Aquest dissabte l'hem pogut veure per primer cop.

Una colla de nois i noies seran l'encarregat de fer-lo ballar aquesta Festa Major de Misericòrdia.

El Basilisc petit, en el moment de mostrar-se en públic / Marc Càmara

Reus

Com ja havien anunciat els membres de l'Estol del Basilisc de Reus, el fill de la fera d'ulls petrificants, no té res a veure amb el que tots imaginàvem. De fet, la carona infantil i somrient del Basilisc petit de Reus encomana tendresa i innocència. 

Aquest dissabte al matí, el Basilisc petit s'ha presentat en societat acompanyat d'un bon grapat d'amics, bona música i una cercavila plena de festa.

L'acte ha comptat amb la presència del Lleó de Barcelona, el Mustafà petit del Pi, també de la ciutat comtal; la Cucafera i l'Àliga petita de Reus; el gegantó Bertran, la Cucafera i la Mulasseta de Montblanc; l'Aligueta del Vendrell; la Mulasseta de Tarragona; el Basilisc de Mataró; els dracs bessons de la Geltrú; l'Àliga petita de Vilafranca i el Senglar petit de l'Espluga de Francolí. 

Els padrins del Basilisc petit són l'Àliga petita de Reus i la Mulasseta de Montblanc. L'acte ha estat conduït de forma original pels membres de Bràvium Teatre, que han esceneficiat el retrobament entre el Basilisc i el nou membre del seguici infantil de la ciutat. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00