Domingo, 20 de Junio de 2021

Otras localidades

Figueres subvenciona l'lBI a les famílies monoparentals

Figueres subvencionarà l'impost de béns immobles a les 350 famílies monoparentals que hi ha registrades. La rebaixa pot arribar a ser del 90% del total de la quota

Figueres subvencionarà entre un 45% i un 90% de la quota de l'impost

Figueres subvencionarà entre un 45% i un 90% de la quota de l'impost / Ajuntament de Figueres

Figueres subvencionarà l'impost de béns immobles a les 350 famílies monoparentals que hi ha registrades. La rebaixa pot arribar a ser del 90% del total de l'impost

A Figueres es paga de mitjana entre 85 i 90 euros mensuals per l’impost de béns immobles (IBI) segons càlculs de l’ajuntament que ha aprovat subvencionar aquest impost a les famílies monoparentals (un sol progenitor amb un o més fills).

El regidor de Rendes, Recaptació i Tresoreria, Jordi Masquef, explica que han creat aquesta subvenció per eliminar la discriminació que pateixen les famílies monoparentals en comparació, per exemple, a les famílies nombroses que per llei gaudeixen de més beneficis:

La subvenció de la quota de l’IBI serà d’un 45% i es gaudirà d’un 90% de descompte per les famílies monoparentals amb algun membre amb discapacitat.

Els requisits perquè l'Ajuntament els subvencioni l'IBI són: que l’habitatge no superi els 100 metres quadrats de superfície, que els ingressos anuals de la família no superin els 18.000 euros en cas de tenir un fill i els 20.000 euros en cas de tenir-ne dos. Per rebre aquesta subvenció cal estar empadronat a Figueres, registrat com a família monoparental i que l’habitatge sigui l’habitual i no tingui un valor cadastral superior a 60.000 euros.

Segons Masquef aquesta iniciativa de l’Ajuntament és “innovadora” ja que són dels primers consistoris a Catalunya, i a les comarques de Girona, que dissenyen aquesta subvenció.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?